Як зробити Казан кабоб по узбецьки з баранини і яловичини рецепт простий і дуже смачний рецепт в домашніх умовах.
Інгредієнти
✅Картопля 1,5 кг
✅Мікс яловичина+баранина 0,6
✅Морква 2 шт
✅Цибулю білий 2 шт
✅Помідор 2 шт
✅Часник 3-4 зубчики
✅Капуста 3 листа
✅Зелень (кріп, петрушка) 1 пучок
✅Спеції (Хмелі-сунелі, сумах, паприка, перець, гострий перець), сіль за смаком
Казан кабоб по узбецьки з баранини і яловичини покроковий рецепт
1. Спочатку замаринуем м’ясо в спеціях. Перемішуємо і залишаємо маринуватися на 30 хвилин. ⠀ Смажимо цілий невеликий картоплю до золотистої скоринки у великій кількості масла.
2. Після картоплі обсмажуємо в цьому ж сотейнику м’ясо. Обсмаживши м’ясо додаємо цибулю півкільцями, далі туди ж відправляємо часник і гострий червоний перець. ⠀
3. Повертаємо картоплю в сотейник і на нього кладемо шарами крупно підрізану моркву, цибулю кільцями, помідори зелень і листя капусти. Солимо і накриваємо кришкою. Зменшуємо вогонь і тушкуємо 1 годину. ⠀ Все, можна подавати на стіл і насолоджуватися🔥❤️.
Відео рецепт 👇