Як зробити Казан кебаб зі свинини з картоплею на сковороді по узбецьки простий рецепт.
Інгредієнти
🥩 М’ясо
🥔 Картоплю
🧅 Цибулю
🧈 Масло
🧂 Сіль/Перець
Казан кебаб зі свинини з картоплею на сковороді покроковий рецепт
1. Обсмажуємо картоплю цілий у великій кількості розігрітої олії до золотистого кольору. Потім в цьому ж маслі обсмажуємо м’ясо, солимо і перчимо, додаємо головку цибулі цілком або крупно нарізаний і обсмажуємо ще хвилин ~5.
2. Зливаємо більшу частину масла, зменшуємо температуру, виймаємо цибулю і додаємо до м’яса картофель.
3. Накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин ~40. Готову страву посипаємо зеленню пожамканной зі свіжим цибулею і подаємо гарячим 🔥
Відео рецепт 👇