Казан кебаб зі свинини з картоплею на сковороді

Як зробити Казан кебаб зі свинини з картоплею на сковороді по узбецьки простий рецепт.

Інгредієнти

🥩 М’ясо
🥔 Картоплю
🧅 Цибулю
🧈 Масло
🧂 Сіль/Перець

Казан кебаб зі свинини з картоплею на сковороді покроковий рецепт

1. Обсмажуємо картоплю цілий у великій кількості розігрітої олії до золотистого кольору. Потім в цьому ж маслі обсмажуємо м’ясо, солимо і перчимо, додаємо головку цибулі цілком або крупно нарізаний і обсмажуємо ще хвилин ~5.

2. Зливаємо більшу частину масла, зменшуємо температуру, виймаємо цибулю і додаємо до м’яса картофель.

3. Накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин ~40. Готову страву посипаємо зеленню пожамканной зі свіжим цибулею і подаємо гарячим 🔥

Відео рецепт 👇