Кето Торт білочка з горіхами і кремом з вершків

Сьогодні готую дуже простий і дуже смачний кето тортик «Білочка». Торт відмінно підходить для всіх, хто стежить за здоров’ям і уникає різких стрибків цукру в крові з подальшою інсулінової реакцією на глюкозу. Як зробити Кето Торт білочка з горіхами і кремом з вершків рецепт простий. Поєднання безпечних для здоров’я продуктів і відмінний смак з приємним післясмаком, чудово гармоніюють у цьому тортику і роблять його вельми привабливим, навіть для тих, хто дотримується дієти з обмеженням калорій. Готую торт «Білочка» коли хочеться чогось ніжного і ароматного, але при цьому залишатися у формі і не набирати зайву вагу. Рецепт стабільний і доступний.

Інгредієнти

Кокосовий бісквіт:
1. Яйця – 4 шт.;
2. Сметана – 40 г;
3. Кокосова борошно – 60 р.;
4. Підсолоджувач – 60 р.;
5. Розпушувач – 10 р.;
6. Ванілін – 3 р.

Вершковий крем:
1. Вершки – 500 р.;
2. Підсолоджувач – 40 р.;
3. Ванілін – 3 р.
Декорування:
1. Кедрові горішки – 50 р.;
2. Фісташки – 5 р.

Загальний вихід готового виробу 800 р.

Кето Торт білочка з горіхами і кремом з вершків покроковий рецепт

1. Всім привіт мої дорогі, ви на каналі Солодкий Майстер! Сьогодні готую дуже простий і дуже смачний кето тортик «Білочка». Торт відмінно підходить для всіх, хто стежить за здоров’ям і уникає різких стрибків цукру в крові з подальшою інсулінової реакцією на глюкозу. Поєднання безпечних для здоров’я продуктів і відмінний смак з приємним післясмаком, чудово гармоніюють у цьому тортику і роблять його вельми привабливим, навіть для тих, хто дотримується дієти з обмеженням калорій. Готую торт «Білочка» коли хочеться чогось ніжного і ароматного, але при цьому залишатися у формі і не набирати зайву вес.

2. Десерт адаптований для людей з діагнозом цукровий діабет, так як замість цукру у мене органічний підсолоджувач эритритол. Замість эритритола, ви можете використовувати інший, не містить вуглеводи підсолоджувач. Більш докладний опис рецепта, а також особливості і мірні значення з продуктів, ви можете подивитися в рекомендаціях, які я завжди залишаю під кожною публікацією. У додаю яйця підсолоджувач і ванилин.
3. Збиваю на високих оборотах міксера, до отримання пишної, світлої маси. Рекомендую збивати не менше 3х хвилин, тоді яєчна суміш добре насититься киснем. Додаю сметану. Перемішую недовго міксером. Всипаю кокосову борошно і розпушувач. Перемішую інгредієнти зверху вниз, щоб борошно втрутилася в яєчну суміш. Вимішування таким способом, є делікатним, що дозволяє зберегти більшу кількість бульбашок в тесті. Виливаю кокосове тісто у форму для випікання з попередньо застелене пекарської папером, зі змазаними бортами вершковим маслом.

4. Прибираю форму з тестом в розігріту до 160 градусів духовку на 30 хвилин. У блендер всипаю підсолоджувач і ванілін, пробиваю до дрібного помелу, як борошно. Додаю пробитий підсолоджувач в холодні вершки. Збиваю на середніх оборотах міксера, до отримання стабільного вершкового крему. Друзі, а як правильно збити вершки, ви можете подивитися, пройшовши за посиланням, яку я залишив в описі під відео. Ось такий вершковий, кето крем, який стабільно тримається на лопатях міксера, вийшов. Остиглий бісквіт ріжу ножем пилкою на дві половини, при відсутності ножа пилки, просто скористайтеся, дуже гострим ножом.
5. Рекомендую розрізати холодний бісквіт з холодильника, тоді розріз буде більш чіткий і рівний. На робочу поверхню наношу трохи вершкового крему, для стійкості. Укладаю перший кокосовий корж, пористої стороною вгору. Зверху на корж наношу вершковий крем з використанням м’якої силіконової лопатки. Намагаюся рівномірно розподілити крем по всій поверхні випічки. Обсыпаю крем половиною кедрових горішків. Закриваю начинку другим коржем, пористої стороною вверх.

6. Подравниваю руками і трохи пригортаю верхній корж, щоб зафіксувати торт. Наношу і рівномірно розподіляю крем силіконової лопаткою, починаючи збоку торта. Викладаю крем на поверхню торта, обережно розгладжуючи лопаткою. Остаточно подравниваю крем плоским шпателем, починаючи з боковини. При відсутності шпателя, скористайтесь зручним ножем. Розгладжую вершковий крем по поверхні торта, щоб прибрати всі нерівності. Формую довільний візерунок силіконової лопаткою, рухаючись від країв до середине.
7. Рештою кедровими горішками обсыпаю крем в довільному порядку. Додатково прикрашаю меленими фісташками для додання торту контрастності і завершеності. Прибираю торт в холодильник для просочення і стабілізації, мінімум на 2 години. Кето торт «Білочка» вийшов настільки ніжним і повітряним, що зупиниться на одній порції дуже сложно.

8. А враховуючи, що це абсолютно безпечний торт без цукру і глютену, то навіть половина торта не викличе різкий підйом інсуліну в крові, адже в ньому повністю відсутні продукти з високим глікемічним індексом, що дуже важливо, якщо ви на правильному харчуванні або дотримуєтеся кето дієту. Смак торта виходить дуже лаконічний в якому гармонійно поєднуються: кокосові, пористі бісквіти, вершковий крем і приємно похрустывающие кедрові орешки.

9. *Рекомендації та особливості рецепта:
*Кето рецепт;
*Без глютену;
*Знижений ГІ;
*Адаптований для людей з діабетом;
*Роз’ємна форма для випікання діаметром 21 сантиметр;
*Діаметр вашої форми для випікання може становити 18-22 сантиметра;
*Сметана не менше 20% жирності;
*Підсолоджувач пробивається в блендері, щоб він ґрунтовно розчинився у вершках;
*Вершки обов’язково, добре охолоджені;
*Тара для збивання раджу сильно остудити в морозильнику перед вливанням в неї вершків. Якщо тара буде кімнатної температури, є ризик розшарування вершкового крему, ще на стадії збивання, без отримання стабільної текстури;
*В якості підсолоджувача у мене эритритол. Ви можете використовувати будь-підсолоджувач за своїм бажанням;

*Кедрові горішки можна замінити на подрібнені волоські, пекан або бразильські;
*Форма для випікання 21 див.;
*Випікати 30 хвилин при температурі 160С. Час випікання може відрізнятися від заявленого в рецепті;
*Час випікання залежить від діаметру форми для випікання, особливості продуктів і функціональність духовки;
*Розрізати остиглий бісквіт, не теплий;
*Зберігати торт в холодильнику не більше 3х діб;
*Не підходить для шокового заморозки.