Коктейль Мімоза з шампанським і апельсиновим соком

Як смачно зробити Коктейль Мімоза з шампанським і апельсиновим соком простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Думаю багатьом відомий цей коктейль, простий і швидкий для Новорічного столу, якщо не враховувати, що необхідно заморожувати апельсиновий лід (за бажанням).

Інгредієнти

апельсиновий сік
сухе ігристе вино
гілочка розмарину

Коктейль Мімоза з шампанським і апельсиновим соком покроковий рецепт

1. Апельсиновий сік заморозити в ємності для льда.

2. У винний келих додати заморожені кубики сока.

3. Налити вщерть сухого ігристого вина. Прикрасити гілочкою розмарину за желанию.

Відео рецепт 👇