Кремовий банановий лікер алкогольний на горілці в домашніх умовах

Як смачно зробити Кремовий банановий лікер алкогольний на горілці у домашніх умовах простий покроковий рецепт швидко. Ну дівчата, не знаю як ви, а я не свята і 🥂 люблю. Своїми руками лікер готую другий раз і скажу що схоже це моє нове хобі ☺️ Кароч, я в шоці на скільки горілка вбирає смак 😳 лікер прям супер банановий смак, там не легкий аромат а прям 🍌

Інгредієнти

Для лікеру фортецею ~15°:
🍌4 шт. стиглих або переспілих банана
🍶 500 мл. горілки
🥛 500 мл вершків 33% (можна менше %)
🥄250 г. цукру

Кремовий банановий лікер алкогольний на горілці у домашніх умовах покроковий рецепт

1. Банани нарізати шматочками товщиною 1-1,5 див Покласти банани в скляну ємність, залити горілкою (спиртом). Закрити кришкою. Залишити на 7 днів у темне прохолодне місце П. С.: оскільки я поїхала то банани простояли в спирті 3 тижні. І з ними було все ок. Через 7 дней.

2. Вершки вилити в каструлю, додати цукор. Нагріти до розчинення цукру. Кип’ятити не треба!!! Можна для більш бананового кольору додати куркуму. Я не додавала, так як вона вплине на вкус.

3. Остудити вершки до кімнатної температури. Процідити через сито в вершки горілку з бананами. Банани викинути (але якщо хочете можна вибрати не чорні банани, додати до ликур, блендернуть, і ще раз процідити весь лікер).

4. Перелити в скляну пляшку. Поставити в холодильник до повного охолодження і можна дегустировать.

Відео рецепт 👇