Сік свіжої білокачанної капусти

Як приготувати смачний сік білокачанної капусти свіжої рецепт в домашніх умовах.

Інгредієнти

капуста

Сік білокачанної капусти свіжої покроковий рецепт

1. Більшість свіжих соків менш корисні для людини, ніж цілісні фрукти і овочі, оскільки в соку немає клітковини. Але сік капусти – це єдиний виняток, і його потрібно обов’язково вживати щодня для здоров’я суглобів, нормалізації тиску і зміцнення імунітету. Капустяний сік допоможе відновити процеси травлення, сприяє схудненню. Віджимаючи сік з капусти, ми прибираємо грубі волокна клітковини і полегшуємо процес перетравлення, тому продукт і його корисні компоненти засвоюються дуже быстро.
2. Свіжий сік дуже важливий для шлунка, тому його часто вживають при гастриті і зниженій кислотності. У складі капусти є унікальна кислота, яка гальмує процес трансформації вуглеводів у жир, що зменшує масу тіла. При тепловій обробці це речовина розпадається, а свіжовичавлений сік – кращий засіб, щоб виконати профілактику печінки, нирок, шлунка і слизових оболочек.

3. А ще капуста дуже багата кальцієм, йодом і азотом – у комбінації ці мікроелементи допомагають зміцнити суглоби, усунути ниючі болі і виконати профілактику артриту, артрозу, остеохондрозу та інших захворювань. Щоб приготувати сік, потрібно дрібно порубати капусту, перемолоти її в блендері, після чого з отриманої маси віджати капустяний сік. Пити його потрібно щодня по половині стакана.