Кольорові патьоки глазур для торта з білого шоколаду і желатину

Як смачно зробити Кольорові патьоки глазур для торта з білого шоколаду і желатину простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

60г Вершки 33%
80г Білий шоколад будь-якої марки
5 г Желатин Эвалд листовий (або Откер сухий 4г)
Барвник будь, у мене Топ Декор

Кольорові патьоки глазур для торта з білого шоколаду і желатину покроковий рецепт

1. Тортик повинен бути заздалегідь покритий кремом і постояти в холодильнику хоча б 30 хвилин. Замочити желатин в холодній воді. Нагріти вершки до кипіння, додати шматочки шоколаду і набряклий желатин – размешать.

2. Додати Барвник – розмішати. Робоча температура глазурі 40 градусів, нанести на торт тонким шаром, підводячи масу до краю щоб патьоки спускалися акуратно і встигли застыть.

3. Тепер ваша черга, пробуйте готуйте, впевнена, все вийде. Зберігання: Герметично в холодильнику до 2х тижнів, перед використанням нагріти до робочої температуры.

Відео рецепт 👇