Корейський салат з овочами і баклажанами простий рецепт. Після того, як приготуєте салат, приберіть його на 5-6 годин у холодильник, щоб подружилися всі смаки) В ідеалі прибрати на ніч)
Інгредієнти
Баклажани – 2 шт
Огірок – 1 шт.
Помідор – 1 шт
Болгарський перець солодкий – 1 шт
Салат ” морква по-корейськи – 100 гр
Кріп – 20 гр
Часник – 3 зуб
Сіль за смаком
Коріандр мелений – 0,5 ч. л
Оцет 9% – 1 ст. л
Масло рослинне для фритюру
Корейський салат з овочами і баклажанами покроковий рецепт
1. Баклажан не чистимо, нарізаємо великими брусочками, обсмажуємо частинами в рослинній олії у фритюрі. Виймаємо обсмажені баклажани шумівкою в окрему чашку.
2. Огірки нарізати великими брусочками, червоний перець тонкими смужками, помідори – тонкими часточками, кріп подрібнити, часник дрібно натереть.
3. Всі овочі і морквяний салат додати до баклажанів. Всипати сіль, перець, коріандр, влити оцет – перемішати. Салат прибрати в холодильник на 5-6 годин, щоб настоявся і подаем.
Відео рецепт 👇