Салат з консервованої горбушею, сирним сиром і огірком

СМАЧНИЙ І НІЖНИЙ САЛАТИК ДЛЯ ВАШОГО СВЯТКОВОГО СТОЛУ 😍🔥 Як зробити Салат з консервованої горбушею, сирним сиром і огірком рецепт простий.

Інгредієнти

◾️Яйця – 2 шт;
◾️Огірок свіжий – 1 шт;
◾️Червоний цибуля – за бажанням трохи;
◾️Сирний сир – 200 гр;
◾️Консервована горбуші – 1 банку;
◾️Слабосолона червона риба – 200 гр;
◾️Кріп для прикраси.

Салат з консервованої горбушею, сирним сиром і огірком покроковий рецепт

1. 1. Відварюємо яйця, остуджуємо, чистимо і дрібно нарізаємо.
2. Дрібно нарізаємо огірок і цибулю.
3. У мисці змішуємо сирний сир і консервовану горбушу(рідину зливаємо), розминаємо все за допомогою вилки до однорідності.
4. До творожному сиру і риби додаємо нарізаний огірок, яйця, цибулю, солимо і перчимо за бажанням , все добре перемешиваем.

2. 5. Червону рибу тонко нарізаємо або беремо готові слайсы.
6. Подачу можна зробити порційно або у вигляді загального блюда на стіл, для цього в невеликі глибокі тарілки, (попередньо змастіть їх маслом рослинним , Так харчова плівка легко прилипне) або тарілку вистилаємо харчову плівку, на неї викладаємо слайсы червоної рибки потім викладаємо зверху рівномірно салат.

3. 7. Салат накриваємо харчовою плівкою в контакт і відправляємо в холодильник на 2 години.
8. Готовий салат перевертаємо на тарілку або блюдо для подачі і акуратно знімаємо глибоку тарілку з салату, прибираємо харчову плівку.
9. Прикрашаємо салат свіжим кропом і подаємо до столу.

Відео рецепт 👇