Салат пармеджано з баклажанів по італійськи

Як смачно зробити Салат пармеджано з баклажанів по італійськи простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. ВІДМІННЕ БЛЮДО НА НОВОРІЧНИЙ СТІЛ , ЩО Б НЕ ВТРАТИТИ ЗБЕРІГАЄМО В ЗАКЛАДКИ І НЕ ЗАБУВАЄМО ПОСТАВИТИ ❤️

Інгредієнти

☘️ баклажан 1 шт
☘️ помідор 1 шт
☘️ салат 1 упаковка
☘️ сир (розсільна моцарела) 1 упаковка
☘️ сир пармезан 1-2 чайні ложки

ДЛЯ СОУСУ
☘️ протертий помідор 100 грам
☘️ бальзамічний оцет 1 чайна ложка
☘️ оливкова олія 1-2 столові ложки
☘️ сіль перець за смаком

Салат пармеджано з баклажанів по італійськи покроковий рецепт

1. Тонкими круглешами нарізаємо баклажани. Засипаємо, морською сіллю на 20-30 хвилин. Зробимо відразу соус: на дрібній тертці натираємо великий томат ( у мене готові перетерті томати) вливаємо бальзамічний оцет і оливкове масло, сіль за смаком. Перемішуємо і даємо настоятися 10 минут.

2. Баклажани витираємо паперовими серветками, прибираючи надлишки солі і віджимаємо їх, прибираючи зайву воду. Обвалюємо баклажани в борошні або можна зробити панірування : Робимо паніровку, змішавши сухарі, часник, прованські трави і додавши, чорного меленого перца.

3. Обсмажуємо з обох сторін, приблизно 3-4 хвилини до золотистої скоринки, попередньо викинувши в паніровці або борошні. Викладаємо на паперові рушники, даючи стекти зайвому маслу. Викладаємо салат на відео і поливаємо соусом , зверху посипаємо натертим пармезаном.

Відео рецепт 👇