Салат з консервованим тунцем

Як смачно зробити Салат з консервованим тунцем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Я дуже люблю салати, які швидко готуються (я думаю, ви вже це помітили). Ще один вагомий плюс даного салату – він досить легкий, не осяде у вашому шлунку важким вантажем. Що в новорічну ніч дуже навіть добре, адже на столі зазвичай ще купа іншої їжі

Інгредієнти

Салатний мікс (у мене з коханою руколою)
Помідори черрі
Перепелине яйце
Болгарський перець
Червоний лук
Тунець консервований

Для заправки:
4 ст л оливкової олії
1 чл французької гірчиці
1-2 чл меду
1 чл лимонного соку
Сіль і перець за смаком

Все змішати.
Якщо не любите медові заправки або алергія на мед, то просто пропустіть його

Салат з консервованим тунцем покроковий рецепт

1. Салатний мікс я промиваю, обсушиваю і, додавши пару столових ложок оливкової олії (це окремо від заправки кількість масла), акуратно перемішуємо. Так салат буде більш соковитим. Викладаємо Салатний мікс на тарілку, зверху розкладаємо всі інші інгредієнти, порізані на шматочки, і поливаємо заправкой.
2. Салат найкраще подавати порційно і збирати по тарілках безпосередньо перед подачею на стіл, інакше він втратить свою красу) На 1 порцію в мене йде десь 2-3 перепелиних яйця, штучок 6-7 черрі, 1/3-1/4 болгарського перцю, 1/4 частина невеликої червоної цибулини і приблизно 1/3 баночки тунця. Цієї заправки вистачає на 2-3 порції салату. Замість перепелиного яйця ви можете взяти і куряче, смак не постраждає. Черрі не раджу замінити на звичайний помідор. Зараз зима і вони просто никакие.
3. Упаковку з смачними черрі покажу в сториз, завжди купую саме такі. Якщо є можливість використовувати тунець свежемороженный, то його необхідно підсмажити з усіх боків на сковороді. Тут будьте акуратні, не його пересушіть. Всередині тунець повинен залишатися рожевим. У мене тунець був консервований у власному соку шматочками, не рубаний. Так апетитніше виглядає на тарелке.