Салат з буряка, моркви по корейськи, картоплі фрі та горошку

Як смачно зробити Салат з буряка, моркви по корейськи, картоплі фрі та горошку простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Салат дуже красиво і ефектно виглядає. Для любителів салатів зі свёклой.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г 68/1/4/8

Свеёкла – 2-3 шт(400г)
Морква по корейськи – 300 г
Картопля фрі – 300 г
Зелений горошок – 1 б
Сметана(або майонез) – 50 г
Сіль – за смаком

Салат з буряка, моркви по корейськи, картоплі фрі та горошку покроковий рецепт

1. Свёклу відварити, запекти або приготувати на пару в мультиварці. Остудити і натерти на тёрке для моркви по корейськи. Морква по корейськи я роблю сама, рецепт можете подивитися. Картопля фрі я теж приготувала сама.
2. Нарізала картоплю соломкою і обсмажила у великій кількості олії, виклала на серветку, щоб прибрати зайвий жир. Трохи посолила. З’єднати свёклу, моркву, половину горошка.
3. Трохи посолити і заправити сметаною (або майонезом). Викласти на плоске блюдо (я скористалася кондитерським кільцем) По краях зверху розкласти картоплю фрі, у серединку викласти решту горошок. Приємного апетиту ☺