Німецький салат з квасолею, огірками, морквою та ковбасою

Як зробити Німецький салат з квасолею, огірками, морквою і ковбасою рецепт простий. ОЧЕЕЕНЬ СМАЧНИЙ, САЛАТ «НІМЕЦЬКИЙ🔥» 119 КАЛОРІЙ НА 100 ГРАМ 🔥 ⠀ Добре, мої❤️ ОЧЕЕЕНЬ ПРОШУ ПІДТРИМАЙТЕ ПОСТ! СПАСИБІ ВАМ🙏 Вже не знаю що зараз коїться в інст, але останні 4 рецепта все видалили за музику. Хоча завжди ця музика у мене на відео. Потрібно щось міняти схоже☺️ ІДЕАЛЬНО НА СВЯТКОВИЙ СТІЛ🔥 Цим рецептом я ділилася півтора року тому і цей салат зібрав сотні позитивних відгуків 🙏💕 ⠀ Цей салат, один з улюблених у мого чоловіка😍 Але без майонезу а з грецьким йогуртом. Хоча мій чоловік їсть з майонезом) ⠀

Інгредієнти

КБЖУ на 100 грам
119/5,8/7,7/6
Вихід ~ 850 гр

Варено-копчена ковбаса 200 гр (у нас фінська, тато може)
Квасоля червона у власному соку 200 гр
Огірки мариновані 100 гр
Морква по-корейськи 100 гр
Лук червоний 100 гр
Цукор 1 год л
Оцет 9% 1 ст л
грецький Йогурт 150 гр (або майонез з класики)

Німецький салат з квасолею, огірками, морквиною і ковбасою покроковий рецепт

1. Для початку потрібно замаринувати цибулю. Для цього нарізаємо його півкільцями, додаємо цукор і уксус.
2. Перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин. У цей час нарізаємо ковбасу і огірки полосками.
3. Додаємо квасоля, морква маринована цибуля. Заправляємо йогуртом. Дуже вкусно.