Одеський салат з овочами, куркою, сирним соусом песто

Як зробити смачний Одеський салат з овочами, куркою, сирним соусом песто рецепт простий. Ми були з чоловіком в Одесі і в одному із закладів я замовила ось такий салат. Чекала один смак, отримала зовсім інший: прісний і просто ніякий! 😡 ⠀ І пообіцяла вам потім, що вдома повторю цю ідею салату, але зроблю його таким смачним, що забути його буде просто неможливо!🥰 ⠀ І я зробила!🥰 Цей салат – космос, який смачний! Сирний соус хочеться їсти просто ложками!❤️❤️❤️ ⠀ Буду дуже рада, якщо ви спробуєте його приготувати! ❤️

Інгредієнти

Знадобиться на 4 порції:

Половинка качана салату айсберг
1 солодкий перець
2 помідора
2 огірка
2 курячих філе
2 ст. л оливкової олії
2 ч. л песто

Для заправки:
100 г сметани
100 г сиру пармезан, натертого на дрібній тертці
Сік пів лимона
2 ч. л соусу песто
50 г оливкової олії
1 зубчик часнику
Сіль, перець

Одеський салат з овочами, куркою, сирним соусом песто покроковий рецепт

1. Куряче філе посолити, поперчити і замаринувати в суміші оливкової олії і соусу песто. ⠀ Обсмажити до готовності на грилі або сковороді. ⠀ Приготувати заправку: Змішати всі інгредієнти до повної однорідності. ⠀
2. Айсберг нарізати крупно. ⠀ Овочі нарізати тонкою і довгою соломкою. ⠀ Заправити овочі частиною заправки, добре перемішати. ⠀ Розкласти салат по тарілках. ⠀
3. Куряче філе нарізати слайсами, викласти зверху овочів. ⠀ Полити залишками заправки. ⠀ Тут же подавати до столу.

Відео рецепт 👇