Листковий салат з вареної яловичини

Листковий салат з вареної яловичини відмінно підійде на новий рік.

Інгредієнти

Яловичина (м’якоть) – 600 гр
Огірки солоні – 5 шт.
Ядра волоських горіхів – 200 гр
Яйця курячі – 4 шт.
Часник – 4 зубчики
Майонез – 4 ст. л.

Листковий салат з вареної яловичини покроковий рецепт

1. Яловичину відварити, остудити і дрібно нарізати. Огірки натерти на середній тертці і з’єднати з подрібненим часником. Яйця натерти. Викладаємо салат на тарілку у формувальне кольцо.

2. Першим шаром розкласти м’ясо і змастити майонезом. Другим шаром викласти огірки з часником і знову нанести майонез. Огірковий шар посипати подрібненими яйцями і знову змастити майонезом.

3. Горіхи дрібно нарізати і обсмажити на розпеченій сковороді без масла. Посипати ними салат. Зняти формувальне кільце і прикрасити салат за бажанням, можна зеленню петрушки.

Відео рецепт 👇