Гранатовий браслет салат з копченою куркою і буряком

Гранатовий браслет салат з копченою куркою простий рецепт. Пора продумувати меню на Новий рік! Цей салат нікого не залишить байдужим ❤️

Інгредієнти

копчена курка – 350-400 гр.;
буряк – 1 шт.;
картопля – 2-3 шт.;
морква – 1 шт.;
цибуля ріпчаста – 1 шт.;
яйця курячі – 2 шт.;
гранат – 1 шт.;
волоські горіхи – жменя;
масло рослинне – 1 ст. л.;
майонез – за смаком.

Гранатовий браслет салат з копченою куркою і буряком покроковий рецепт

1. Відварюємо і остуджуємо яйця, буряк і картоплю, Моркву чистимо, натираємо на крупній тертці і обсмажуємо на рослинному маслі до м’якості; Цибулю чистимо, нарізаємо дрібними шматочками і заливаємо на пару хвилин окропом, щоб прибрати гіркоту;
2. Чистимо охолоджені яйця, картопля і буряк, натираємо на крупній тертці; Курку ділимо на шматочки, з граната витягаємо зернятка, горіхи подрібнюємо;
3. У центр блюда ставимо склянку, навколо шарами викладаємо картоплю, половину курки, цибулю, моркву, горіхи, яйця, решту курку, буряк. Виймаємо склянку і прикрашаємо гранатом.