Корисний чізкейк з гарбузом

Як смачно зробити Корисний чізкейк з гарбузом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Черговий чізкейк, який точно вкраде і розірве ваші сердечка, готується все просто, швидко, тому зберігайте, і до речі він ще корисний так-то)

Інгредієнти

(форма 18 см):

Основа:
•160 грам пісочного печива
•40 грам вершкового масла

Сирно-вершковий шар:
•200 грам сирного/вершкового сиру
•100 грам м’якого сиру/сметани/йогурту
•55 грам цукрової пудри
•2 яйця
•70 грам вершків 33%
•ванільний цукор за бажанням

Гарбузовий шар:
•200 грам гарбузового пюре (гарбуз краще запекти)
•120 грам вершкового/сирного сиру
•15 грам цукрової пудри
•2 яйця
•1 чайна ложка кориці
•80 грам вершків 33%

Корисний чізкейк з гарбузом покроковий рецепт

1. Для основи печиво подрібнити у блендері, масла, м’яке або попередньо розтоплене, додати до печива, перемішати до стану мокрою крихти. Форму застелити пергаментом/фольгою. Викладаємо печиво і утрамбувати. Можна сформувати тільки дно для чизай, можна оформити бортики. Основу прибрати в холодильник.

2. Для вершкового шару змішати м’який сир, сирний сир, додати пудру і ванільний цукор. Додати яйця, по одному, після кожного масу добре перемішати. В кінці влити вершки, перемішати до однорідності, прибрати в сторону. Для гарбузового шару гарбузове пюре змішати з вершковим сиром. Додати цукрову пудру і перемешать.

3. Додати яйця, по одному, після кожного масу добре перемішати. Влити вершки, перемішати до однорідності. На основу по черзі вилити два види тіста, формуючи візерунок. Постукати по формі, щоб маса розподілилася і не залишилося пузырьков.

4. Відправляємо чізкейк в розігріту духовку до 160 градусів. На нижній рівень поставити деко і налити воду. Чіз буде готуватися на водяній бані Чізкейк поставити в духовку на середній уровень.

5. Готувати близько 60 хвилин. Центр готового чізкейку повинен трохи тремтіти. Залишити чізкейк в напіввідкритому духовці, потім остудити при кімнатній температурі. Краще всього на ніч, але як вийде).

Відео рецепт 👇