Шоколадна ковбаса з печива, згущеного молока і какао класична

Дуже швидко і смачно 👌 Я ділила пропорції від рецепту Віри на половину
. Як смачно зробити Шоколадну ковбасу з печива, згущеного молока і какао класичний простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

300 г пісочного розсипчастого печива (типу Ювілейне)
100 г вершкового масла 82.5%
170 г (півбанки) згущеного молока (Рогачов 👍)
3 ст л смачного какао-порошку (краще алкализованного)
100 г обсмажених і крупно нарубаних горіхів

Шоколадна ковбаса з печива, згущеного молока і какао класична покроковий рецепт

1. Половину печива крупно порізати, половину подрібнити в крихту. Розтопити масло зі згущеним молоком, додати какао, перемешать.
2. Додати горіхи, крихту і шматочки печива, все перемішати. За допомогою харчової плівки або пакета сформувати масу в одну або дві невеликі колбасы.
3. Покласти в морозильник, діставати за 30 хвилин до подачи.