Котлети з вафельними коржами на сковороді в клярі з фаршем

Як зробити домашні котлети з вафельними коржами на сковороді в клярі з фаршем простий і швидкий рецепт. Шукали рецепт незвичайних котлет? Ось він. Вафельні котлети з фаршем.

Інгредієнти

на 10 штук:

Фарш – 250 гр
цибуля – 1 шт
часник – 2 зубчики
сіль, перець, спеції – за смаком
вода -50 мл

Для панірування:
яйце – 3шт
сіль – 1/2 ч. л.

Котлети з вафельними коржами на сковороді в клярі з фаршем покроковий рецепт

1. Висипаємо фарш в ємність, до нього ріжемо дрібно цибулю і часник, додаємо сіль, перець, улюблені спеції, у мене це копчена паприка, базилік, сушені томати перемішуємо і додаємо холодну воду.

2. Готуємо панірування. У ємність розбиваємо яйця, солимо і збиваємо. Формуємо наші котлетки. Для цього беремо одну вафлю накладаємо фарш. Накриваємо зверху іншою вафлею і трохи притискаємо з краям.

3. На розігріту сковороду з подселнечным олією викладаємо наші котлетки смажимо під кришкою 3-4 хвилин з кожної стороны.

4. Викладаємо на серветки, вони вберуть масло, що залишилося. Обов’язково їмо горячим.