Кращий плов з мясом свинини, рисом, морквою та цибулею

Головним секретом приготування плову є не склад продуктів, а методику його приготування! Смак страви залежить від виваженого поєднання двох складових: м’ясної основи (зірвака) і рису! 👍🏻👌 Як приготувати Найкращий плов з м’ясом свинини, рисом, морквою, цибулею та олією рослинною рецепт простий на сковороді. Ділюся своїм методом приготування плову! В нашій родині його люблять!👌🔥 Сподіваюся мій метод приготування виявиться для когось корисним!

Інгредієнти

М’ясо-0,5 кг
Морква-0,5 кг
Рис-0,5 кг
Цибулю-150 р
Рослинна олія-150 мл
Спеції для плову
Часник-1 голівка

Кращий плов з м’ясом свинини, рисом, морквою і цибулею покроковий рецепт

1. Рис залити теплою водою, додати 0, 5 ст. л. солі, перемішати і залишити на 2 год. У каструлі з товстим дном або казані розігріти Рослинне масло і на сильному вогні обсмажити цибулю до красивого золотистого кольору. Відправити до цибулі м’ясо, додати спеції і обсмажити до золотистого кольору. Додати моркву, нарізану великої соломкой.

2. Накрити кришкою і перші 4 хв. не чіпати. Потім перемішати і обсмажувати 8 хвилин, періодично помішуючи. Залити окропом. В середину вставити часник і тушкувати 40 хв. Часник прибрати, закласти рис і залити окропом так, щоб покрила рис на 1 см вище. Повернути часник і на сильному вогні довести до кипения.

3. Зробити в рисі проколи, щоб рідина як можна швидше випарувалася. Вогонь сильний! Як тільки рідина випарується до зірвака, рис зібрати гіркою, накрити тарілкою, зверху кришкою і на дуже повільному вогні томити 20-30 хв. Плов готовий!👌

4. Можна перемішувати і подавати до столу!

Відео рецепт 👇