Красиве ягідне печиво з чорною смородиною

Як зробити Гарне ягідне печиво з чорною смородиною простий рецепт в духовці. Ніякий фотошоп, додавання яскравості, зменшення тіней, нічого цього печінкою не потрібно

Інгредієнти

Чорна смородина 200 р
вершкове Масло-180 г
Цукрова пудра 100 г
Борошно 260 р
Крохмаль кукурудзяний 40 г

Красиве ягідне печиво з чорною смородиною покроковий рецепт

1. Смородину розморозити. Масло кімнатної температури збити з цукровою пудрою до кремоподібного стану. Додати розморожену смородину, всипати просіяне борошно з крохмалем і замісити тісто. ⠀

2. Сформувати з тіста “ковбаску”, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на ніч або в морозилку на 30 хвилин. ⠀

3. Духовку розігріти до 180 градусів. “Ковбаску” нарізати кружечками товщиною 8-10 мм. Випікати печиво близько 13-15 хвилин, як тільки почнуть боковушки темніти, терміново виймайте. Остудити на решітці і відразу насолоджуватися ❤️