Крем Суп з кукурудзою, беконом і блакитним сиром

Крем Суп з кукурудзою, беконом і блакитним сиром простий рецепт. З назви відразу зрозуміло, що, з чого, і що буде дуже смачно і согревающе.

Інгредієнти

цибуля ріпчаста – 1 шт.
морква – 2 шт.
олія для смаження – 1-2 ст. л.
картопля – 2 шт.
бульйон курячий – 1 л
кукурудза конс. – 1 банку (400 р)
бекон – 50 г
сир блакитний – 100 г
вершки 10% – 100 мл

Крем Суп з кукурудзою, беконом і блакитним сиром покроковий рецепт

1. Цибулю і моркву нарізати кубиками. У каструлі з товстим дном (або сковороді, а потім після обжарювання перекласти у каструлю) розігріти олію, обсмажити цибулю і моркву до мягкости.
2. Картоплю нарізати кубиками, викласти в каструлю, залити гарячим бульйоном, варити 10 хвилин. Додати кукурудзу, варити ще 10 минут.
3. Бекон обсмажити на сковороді. Додати в суп бекон і блакитний сир. Додати вершки. Прогріти, блендером пюрировать суп. Приємного аппетита!