ЗАПЕЧЕНА КУКУРУДЗА З АРОМАТНИМ МАСЛОМ І СИРОМ ПАРМЕЗАН 🧀🌽 ⠀ Кукурудза виходить дуже смачна, ароматна й соковита! Кукурудза, запечена в духовці у фользі з вершковим маслом простий рецепт. Головний секрет – в соусі і… фользі! Адже запікати кукурудзу ми будемо саме в ній🙌🏻
Рецепт так простий, але, при цьому, дуже цікавий! Адже настільки звичне блюдо заграє зовсім новими фарбами! Наша сім’я віддає перевагу тепер тільки таку кукурудзу❤️ І ви полюбите – запевняю вас🙌🏻 Сьогодні я поділюся з вами відразу ДВОМА СПОСОБАМИ приготування запеченої кукурудзи! Вибирайте той, який вам більше сподобається.
Рецепт так простий, але, при цьому, дуже цікавий! Адже настільки звичне блюдо заграє зовсім новими фарбами! Наша сім’я віддає перевагу тепер тільки таку кукурудзу❤️ І ви полюбите – запевняю вас🙌🏻 Сьогодні я поділюся з вами відразу ДВОМА СПОСОБАМИ приготування запеченої кукурудзи! Вибирайте той, який вам більше сподобається.
Інгредієнти
1. Молода кукурудза (це важливо!) – 3 шт
2. Сушені трави (чебрець/орегано) – по 1 ч. л
3. Часник – 2-3 зубчики
4. Вершкове масло – 60 гр
5. Сіль, мелений чорний перець за смаком
6. Свіжа зелень (за бажанням)
7. Пармезан – 60 гр
Кукурудза, запечена в духовці у фользі з вершковим маслом покроковий рецепт
1. 1 СПОСІБ:
Кукурудзу обсмажити на сухій сковороді до рум’яності з кожної сторони. Зелень дрібно порізати. Приготувати соус: змішати м’яке вершкове масло з сіллю, перцем, дрібно рубаним часником, травами і зеленню. За допомогою кулінарної кисті змастити кукурудзу пряним маслом з усіх боків. Обернути кожен качан фольгою у кілька шарів і туго затягнути по краях. Запікати в розігрітій до 230° духовці 10-15 минут.
Кукурудзу обсмажити на сухій сковороді до рум’яності з кожної сторони. Зелень дрібно порізати. Приготувати соус: змішати м’яке вершкове масло з сіллю, перцем, дрібно рубаним часником, травами і зеленню. За допомогою кулінарної кисті змастити кукурудзу пряним маслом з усіх боків. Обернути кожен качан фольгою у кілька шарів і туго затягнути по краях. Запікати в розігрітій до 230° духовці 10-15 минут.
2. 2 СПОСІБ:
Все те ж саме, тільки пропускаємо крок з обсмаженням на сковороді. Відразу змащуємо соусом, обертаємо фольгою й запікаємо в духовці. В цьому випадку час запікання збільшиться до 45-60 минут.
Все те ж саме, тільки пропускаємо крок з обсмаженням на сковороді. Відразу змащуємо соусом, обертаємо фольгою й запікаємо в духовці. В цьому випадку час запікання збільшиться до 45-60 минут.
3. Подавати кукурудзу, присипавши тертим пармезаном – це нереально смачно. Не раджу запікати відразу з сиром, інакше він залишиться на весь фольге.
Відео рецепт 👇