Кукурудза, запечена в духовці у фользі з вершковим маслом

ЗАПЕЧЕНА КУКУРУДЗА З АРОМАТНИМ МАСЛОМ І СИРОМ ПАРМЕЗАН 🧀🌽 ⠀ Кукурудза виходить дуже смачна, ароматна й соковита! Кукурудза, запечена в духовці у фользі з вершковим маслом простий рецепт. Головний секрет – в соусі і… фользі! Адже запікати кукурудзу ми будемо саме в ній🙌🏻
Рецепт так простий, але, при цьому, дуже цікавий! Адже настільки звичне блюдо заграє зовсім новими фарбами! Наша сім’я віддає перевагу тепер тільки таку кукурудзу❤️ І ви полюбите – запевняю вас🙌🏻 Сьогодні я поділюся з вами відразу ДВОМА СПОСОБАМИ приготування запеченої кукурудзи! Вибирайте той, який вам більше сподобається.

Інгредієнти

1. Молода кукурудза (це важливо!) – 3 шт
2. Сушені трави (чебрець/орегано) – по 1 ч. л
3. Часник – 2-3 зубчики
4. Вершкове масло – 60 гр
5. Сіль, мелений чорний перець за смаком
6. Свіжа зелень (за бажанням)
7. Пармезан – 60 гр

Кукурудза, запечена в духовці у фользі з вершковим маслом покроковий рецепт

1. 1 СПОСІБ:
Кукурудзу обсмажити на сухій сковороді до рум’яності з кожної сторони. Зелень дрібно порізати. Приготувати соус: змішати м’яке вершкове масло з сіллю, перцем, дрібно рубаним часником, травами і зеленню. За допомогою кулінарної кисті змастити кукурудзу пряним маслом з усіх боків. Обернути кожен качан фольгою у кілька шарів і туго затягнути по краях. Запікати в розігрітій до 230° духовці 10-15 минут.

2. 2 СПОСІБ:
Все те ж саме, тільки пропускаємо крок з обсмаженням на сковороді. Відразу змащуємо соусом, обертаємо фольгою й запікаємо в духовці. В цьому випадку час запікання збільшиться до 45-60 минут.

3. Подавати кукурудзу, присипавши тертим пармезаном – це нереально смачно. Не раджу запікати відразу з сиром, інакше він залишиться на весь фольге.

Відео рецепт 👇