Мясо сушене в сушарці

Як смачно зробити М’ясо сушене в сушарці простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

М’ясо яловичини
Куряча грудка
Сіль зі спеціями
Можна просто сіль, перець і паприку

М’ясо сушене в сушарці покроковий рецепт

1. М’ясо повинно бути подмороженным, нарізаємо його тонкими пластинами і маринуємо, викладаючи шарами в тару.

2. Для Маринаду я використовувала спеціальну сіль в перемішку зі спеціями, ви можете просто використовувати сіль, перець і паприку. Відправляємо наше м’ясо в холодильник на 12 часов.

3. Після викладаємо в електросушарки і сушимо при 55 градусах 9 годин. Якщо хочете в’ялене м’ясо то можете нарізати товстіший м’ясо і посушити на пару годин менше

Відео рецепт 👇