Курячі стегна з картоплею на сковороді

Як смачно зробити Курячі стегна з картоплею на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Приготуємо смачне і ситне блюдо на обід або вечерю для всієї родини! Готується швидко виходить завжди чудово!

Інгредієнти

📍600-700г будь-яких частин курки, у мене стегна,
📍1 цибуля,
📍1 велика морква,
📍4-5 картоплі,
📍1 кабачок,
📍1 болгарський червоний перець,
📍1-2 очищених помідора,
📍1-2 ст ложки томатної пасти, розведеної водою,
📍пучок зелені: петрушка, кріп, базилік, кінза,
📍50г вершкового і рослинне масло для смаження,
📍сіль, паприка, чорний мелений,
гострий перець Чилі за смаком, часник сушений, за бажанням можна додати хмелі- сунелі

Курячі стегна з картоплею на сковороді покроковий рецепт

1. Маринуємо курку на пів години в оливковій або рослинній олії зі спеціями. У цей час чистимо і режим всі овочі. На суміші масел при сильному вогні протягом 6-8 хвилин посмажити з двох сторін стегна курицы.

2. Додати по черзі цибулю і моркву, смажити 2-3 хвилини, потім картоплю, спеції, змішати смажити 2-3 хвилини і далі готувати під кришкою 10-15 хвилин збавивши вогонь. Потім додати крупно порізаний кабачок, перець, помідори, томатний соус (кабачки з перцем додаємо пізніше так як вони швидше готуються, ніж картопля).

3. Змішати і тушкувати з закритою кришкою до готовності. Наприкінці щедро посипати зеленню. Блюдо виходить дуже ароматне і смачне! Пальчики оближеш! Спробуйте, Вам точно сподобається!

Відео рецепт 👇