Квас із ревеню

Як зробити домашній смачний квас із ревеню простий рецепт.

Інгредієнти

Ревінь — 1 кг;
Цукор — 2 склянки;

Квас із ревеню покроковий рецепт

1. Ревінь почистити, нарізати на шматочки, залити водою, варити на слабкому вогні 15 хвилин. Дати настоятися 2 години, процідити. ⠀
2. Додати дріжджі і цукор, накрити марлею і витримати 2 дні при кімнатній температурі. Перелити в пляшки з кришкою і зберігати в холодному месте.
3. В кожну пляшку перед закриттям додати по 1 ч. л. цукру, або по 3 родзинки. ⠀ Чудове рослина, смачне і корисне!
4. А найголовніше, його можна без проблем виростити на присадибній участке.