Ледачий Тірамісу всього за 10 хвилин з печива

Як зробити смачний і простий Ледачий Тірамісу всього за 10 хвилин з печива рецепт! Я шалено люблю класичний тірамісу на жовтках, але, якщо чесно, іноді так лінь все це збивати окремо, змішувати ніжний крем 😩 Тому коли до нас приходять в гості або ми їдемо на сімейні посиденьки, я обов’язково готую швидкий тірамісу і відразу у великій формі, щоб їсти звідти ложкою! Мені здається все в дитинстві мріяли є так морозиво з відерця 😁

Інгредієнти

12 шт – печиво савоярді
200 м – маскарпоне
130-150 г вершки 33%
45 г – цукрова пудра
+ свіжі ягоди за бажанням

Для просочення
200 мл – міцний кава еспресо
50 мл – алкоголь за бажанням (ром, кавовий лікер)
2 ст. л. – коричневий цукор

+ алкалізованний какао для обсипання

Ледачий Тірамісу всього за 10 хвилин з печива покроковий рецепт

1. Готуємо просочення. Заварюємо кави і виливаємо туди алкоголь і насипаємо цукор. Перемішуємо до однорідності. Займемося кремом. Змішуємо всі інгредієнти в глибокій мисці і збиваємо до густини і однорідності, на це знадобиться приблизно 1-2 минуты.

2. Обережно, не перевзбейте! Викладіть печиво на широку тарілку, просочіть кожне печиво з допомогою ложечки. Викладіть половину крему поверх печива, розрівняйте ложкой.

3. За бажанням додайте свіжих ягід. Повторіть те ж саме з другим шаром. Посипати зверху щедрим шаром какао. Прибрати на просочення на 3-4 ч. Готово!

Відео рецепт 👇