Макарони з креветками, кабачками і сиром у вершковому соусі простий рецепт.
Інгредієнти
Дрібні покупні креветки на вагу 150 гр
Часник 2 зубчики
Кабачок 170 гр
Паста фарфале 150 гр
Сир твердий 80 гр
Біле вино сухе 50 гр
Вершки 33% 140 гр
Базилік свіжий зелений
Масло рослинне 20 гр
Сіль, перець за смаком
Макарони з креветками, кабачками і сиром у вершковому соусі покроковий рецепт
1. Відварюємо пасту в підсоленій воді. Кабачки ріжемо кубиком. Часник раздавливаем і обсмажуємо на олії. Далі обсмажуємо кабачки, додаємо креветки і обсмажуємо одну минуту.
2. Після чого вливаємо біле вино, доводимо до кипіння і через хвилину вливаємо вершки. Як тільки соус закипить, солимо, перчимо і додаємо відварену пасту.
3. Все перемішуємо, доводимо до готовності і в кінці натираємо сир. При подачі можна прикрасити свіжим базиліком і тертим сыром.
Відео рецепт 👇