Манти без мантоварки на сковороді

Як зробити смачні Манти без мантоварки на сковороді рецепт простий 🔥⠀А хто забере рецепт в закладки, залиште, будь ласка, кілька смайликів в коментарях 🌷⠀ ⠀ Виявилося, не всі знають про такому способі приготування. Виходить шалено смачно, обов’язково готуйте 🤗⠀ ⠀ Дуже подобається склад, в якому немає нічого зайвого 👌🏻 Фарш без зайвої рідини. М’ясо та фарші завжди привозять свіжі. Замовляю прямо через додаток і привозять до дверей, що дуже зручно.

Інгредієнти

ТІСТО ⠀
■ 450-500 г борошна⠀
■ 0,5 г солі ⠀
■ 1 яйце ⠀
■ 2 ст л рослинного масла⠀ ⠀
■ 200 мл води⠀

НАЧИНКА⠀
■ 800 г фаршу (яловичина або баранина)⠀
■ 1 велика цибулина ⠀
■ сіль, перець , гострий перець за смаком ⠀
■ за бажанням можна додати картопля / натерту моркву ⠀

Манти без мантоварки на сковороді покроковий рецепт

1. Для тесті змішуємо всі інгредієнти і замішуємо м’яке тісто, залишаємо його відпочити. В цей час змішуємо фарш, дрібно нарізану цибулю і спеції. ⠀

2. Тісто ділимо на 3 частини, кожну частину розкачуємо, нарізаємо на квадратики, викладаємо начинку і формуємо конвертик. З двох сторін защипуємо краю. ⠀

3. Обсмажуємо манти на сковороді, добре змащеній маслом, до золотистої скоринки снизу.

4. Додаємо трохи води і готуємо під кришкою 20-25 хвилин. Посипаємо зеленью.

Відео рецепт 👇