Як зробити Марокканські млинці Багрир 1000 і 1 дірочка з манкою простий рецепт домашній на сковороді.
Інгредієнти
тепле Молоко – 150 мл
тепла Вода – 150 мл
Дріжджі – 1 ч. л.
Цукор – 1 ст. л.
Сіль 1/2 год. л.
Яйце – 1 шт.
Манка – 70 гр.
Борошно – 150 гр.
Марокканські млинці Багрир 1000 і 1 дірочка з манкою покроковий рецепт
1. Змішайте молоко, воду, цукор, сіль і дріжджі. Залиште хвилин на 10-15. Додайте яйце, манку і борошно. Замішайте тісто. Нехай підійде хвилин 50. Поставте сковороду з антипригарним покриттям на огонь.
2. Вилийте ополоником частина рідкого тіста на середину сковороди, розрівняйте і готуйте блін, поки його поверхня не высохнет.
3. Взагалі марокканські налисники смажать тільки з одного боку. Мені сподобалося з обох. Подавайте млинці гарячими з розтопленим шоколадом, медово-вершковим соусом, джемом.
Відео рецепт 👇