Маринад для оселедця

Так, навіщо це все? ⠀ 🌟Приготування їжі, схоже течією життя, коли задоволення приносить процес, а результат з’являється як би сам по собі. Тільки озираючись назад, розумієш, що все те, що ти маєш сьогодні – це результат твоєї власної праці, таланту, сил і часу, вкладених у минулому. ⠀ 😁Раз і ось ти вже в рядах тих, кому «пощастило». Але, чи так це насправді? Пощастило не спати ночами і валитися від втоми?
Пощастило орати в свята і вихідні? Пощастило рідко бачити сім’ю? Пощастило обпалювати руки і тікати в холодильник, щоб перевести дух? Пощастило забувати поїсти? Пощастило, поталанило, пощастило… А знаєте що? ТАК! ⠀ 🔥Захоплені обличчя, відкриті серця і щастя в очах тих, хто доїв до крихти блюдо, в яку ти вклав душу. Яка втома?! Я вас благаю! ⠀ 🙌🏻Задоволення від процесу, який починається в твоїй фантазії, матеріалізується на тарілці і залишається у вічності, незмінно чудовим результатом – це не життя?! ⁉️Або я не прав? Ви більше за процес чи результат? ⠀

Інгредієнти

«Швидкий маринад»
Вам знадобиться:
Оселедець 1 шт.
Цибуля ріпчаста 1/4 шт
Моркву 1/4 шт

«Шведська оселедець скляра»
Оселедець 1 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Оцет білий 1 ч. ложка
Цукор 1 ч. ложка
Вода 0,5 склянки
Чорний перець горошком 5 шт.
Гвоздика 1 шт.
Лист лавровий 1 шт.
Масло рослинне 1 ст. ложка

Маринад для оселедця покроковий рецепт

1. «Швидкий маринад»
оселедець Очистити від кісток і шкіри. Цибулю і моркву нарізати тонко, додати 2 ст. ложки оливкової олії. Перемішати аккауратно. У глибоку посудину викласти підготовлене філе оселедця, зверху викласти овочі, покрити плівкою або кришкою і залишити маринуватися в холодильнику на 2 дня.
2. «Шведська оселедець скляра»
У сотейнику змішати воду, оцет, цукор, спеції і закип’ятити. Зняти з вогню, додати нарізану півкільцями цибулю і рослинне масло. Залишити так до повного охолодження. Викласти підготовлене філе оселедця в скляну банку, залити маринадом з цибулею. Залишити в холодильнику на 2 дня.