Як смачно зробити Маринована капуста по гурійський з буряком простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. КАПУСТА ПО – ГУРІЙСЬКИ 🍴 виходить хрустка, трохи гостренькі, дуже смачна і красива 🤩
Інгредієнти
Капуста 1 качан середнього розміру, вагою близько 1,5 кг 🥬
Морква 1 шт. 🥕
Часник 5 зубчиків 🧄
2 шт. Буряк
Перець чилі за смаком 🌶️
Вода 1,5 л
Лавровий лист 3 шт.
Коріандр 1/2 ч. л.
Запашний перець 2 шт.
Чорний перець горошком 1/2 ч. л.
Сіль 1,5 ст. л.
Цукор 1 ст. л.
Яблучний оцет 50 мл
Маринована капуста по гурійський з буряком покроковий рецепт
1. Для маринаду воду влити в каструлю, додати всі спеції, сіль і цукор. Довести до кипіння, зняти з вогню, влити оцет. Капусту нарізати великими шматками. Моркву і буряк нарізати тонкими кружками.
2. Довільно нарізати часник і перець чилі. В каструлю або велику банку викласти шарами капусту, моркву, буряк, часник і перець чилі. Влити маринад так, щоб він повністю покривав капусту.
3. Накрити тарілкою (або кришкою, але не щільно) і залишити на добу при кімнатній температурі. Після чого переставити ще на 2-3 доби в холодильник.
Відео рецепт 👇