Маринований перець фарширований капустою з морквою на зиму

Всім добра і мирного неба. Маринований перець фарширований капустою з морквою на зиму простий рецепт. Я до вас з рецептом соління з перців з начинкою з капусти.

Інгредієнти

Перець солодкий
Капуста на 1 невеликий качан
3-4 моркви
Сіль
Часник 2 невеликих
Петрушка 1 невеликий пучок

Маринад :
Гаряча вода 2-3 ст л солі

На 3 л банку 2 ст л оцту 9%

Маринований перець фарширований капустою з морквою на зиму покроковий рецепт

1. Для початку готуємо перці. Очищаємо. З внутрішньої сторони солимо і залишаємо на 1-2 години. Потім готуємо начинку. Шаткуємо капусту, до нього додаємо терту моркву, часник, петрушку, сіль і добре смешиваем.

2. Далі начиняємо перці. Перекладаємо в посуд і заливаємо маринадом. Залишаємо 3-4 дні. Потім, коли пройде 3-4 дні, перці перекладаємо по банкам і заливаємо Новим гарячим маринадом.

3. Додаємо оцту 9%. Закриваємо кришкою і ранимий в прохолодному місці (підвал, балкон, холодильник).

Відео рецепт 👇