Меренговый рулет з малиновим конфі і кремом з маскарпоне

Як зробити смачний Меренговый рулет з малиновим конфі і кремом з маскарпоне рецепт простий🤤 Найніжніший десерт, який буквально тане в роті😍 Обов’язково приготуйте і не залишитеся байдужими🤗

Інгредієнти

МЕРЕНГА
210 г білка
320 г цукру
2 ст л кукурудзяного крохмалю
1/3 ч. л. лимонної кислоти

КОНФІ
200 г малинового пюре
50 г цукру
5 г пектину NH
Лимонна кислота

КРЕМ
250 г маскарпоне
80 г вершків (33%)
50 г фісташкової пасти
50 г цукрової пудри

КРЕМ ДЛЯ ПРИКРАСИ
150 г сирного сиру
50 г вершків
30 г цукрової пудри

Меренговый рулет з малиновим конфі і кремом з маскарпоне покроковий рецепт

1. Меренговый рулет🤤 Ніжний десерт, який буквально тане в роті😍 Обов’язково приготуйте і не залишитеся байдужими🤗 Інгредієнти Спочатку варимо конфі, щоб воно встигло застигнути. – Нагріваємо малинове пюре до 40 градусів і вводимо цукор з пектином, помішуючи. – Додаємо дрібку лимонної кислоти. – Доводимо до кипіння і варимо одну хвилину. – Перекладаємо в плоску ємність, накриваємо плівкою в контакт і в холод на час.

2. Готуємо основу. – Білки і лимонку починаємо збивати на середній швидкості міксера. – Як тільки побачили пінку на поверхні білків, всипайте цукор частинами. – Після того, як весь цукор ввели, додаємо крохмаль і збільшуємо швидкість міксера до максимуму. – Збиваємо до гладкого сталого, але м’якого дзьобик. – Викладаємо меренгу на деко, застелене пергаментом.

3. – Розрівняли, посипали мигдалем або чим хочете і відправили піч в розігріту до 150 духовку на 15-17 хвилин. Дістаємо готову меренгу, перевертаємо на інший килимок догори дном, знімаємо пергамент і залишаємо остигати на півгодинки. Поки вона остигає робимо крем.

4. Маскарпоне, фісташкову пасту, крем і пудру збиваємо до пишноти. Викладаємо крем, конфі, згортаємо рулет 🤗. Прикрашаємо чізом і за смаком всякими вкусняшка, у мене порошок сублімованої малини і подрібнена фисташка.