Смак цього салату у мене асоціюється з дитинством. На багато свята ми готували цей салат, і саме по такому рецепту, хоча варіацій приготування салату безліч. Як зробити салат Мімоза з консервою сайрою, картоплею, морквою і майонезом рецепт простий. Пробували й інші рецепти «Мімози», але завжди поверталися до цього. Салат виходить ніжний, ситний.
Інгредієнти
200 г консервів. в олії риби (краще всього сайри)
300 г картоплі
200 р моркви
150 г цибулі
4 яйця
сіль
майонез
Мімоза салат з консервою сайрою, картоплею та морквою покроковий рецепт
1. Картоплю і моркву відварити до готовності. Остудити, почистити. Цибулю дрібно нарізати. Залити його окропом. Залишити на 10 хвилин. Воду слить.
2. Цибулю промити в холодній воді (це робиться для того, щоб цибуля не гірчить). Картоплю і моркву натерти на дрібній терке.
3. Відокремити білки від жовтків і натерти на дрібній тертці. Далі викладаємо салат шарами, так як показано на відео. Даємо годину салату просочитися і подаємо на стіл!
Відео рецепт 👇