Млинці з бананом і рікоттою простий рецепт. Ідеальний смачний сніданок, як у найкращому ресторані😁👌
Інгредієнти
На 4 порції:
Молоко 300 мл
Яйце 1 шт
Борошно 100 гр
Цукор 1 ч. л
Масло рослинне 2 ст. л
Сіль 1/3 ч. л
Банан 2-3 шт
Кленовий сироп (або мед, карамельний сироп)
Рікотта (або сирний сир вершковий) – 4 ст. л
Млинці з бананом і рікоттою покроковий рецепт
1. Робимо млинцеве тісто – в чашці змішати віночком молоко, яйце, сіль, цукор, рослинна олія. Всипати борошно – перемішати. Банани нарізати тонкими слайсами вздовж по всій довжині. Млинцеву сковороду добре нагріти, змастити маслом (рослинним або топленим).
2. Покласти три слайсу банана, поверх бананів налити млинцеве тісто. Смажимо блін до рум’яної скоринки, перевертаємо, смажимо з другого боку до рум’яної корочки.
3. Перекласти млинець на дошку, змастити одну половину рікоттою, полити кленовим сиропом, згорнути рулетом. Розрізати рулет навпіл, перекласти на блюдо і перед подачею ще раз полити сиропом або медом.
Відео рецепт 👇