Моккачино з апельсином і шоколадом

Літній освіжаючий моккачино з апельсином і шоколадом простий рецепт.

Інгредієнти

на 1 порцію 300 мл:

▫️Свіжозварене кави — 80 мл
▫️Свіжовичавлений апельсиновий сік — 100 мл
▫️Шоколад темний — 25 р
▫️Кокосові вершки — 20 г
▫️Кокосове молоко — 80 г
▫️Кокосовий цукор — 10 г
▫️Лід для подачі

Моккачино з апельсином і шоколадом покроковий рецепт

1. Свіжозварену каву процідіть через сито і остудіть. Свіжовичавлений сік апельсина теж потрібно процідити від кісточок і м’якоті. Кокосові вершки і молоко підігрійте в сотейнику або мікрохвильовці, але не кипятите.
2. Шоколад поломайте на шматочки, додайте цукор, залийте гарячим молоком, дайте час шоколаду розчинитися. Добре перемішайте віночком або пробийте заглибним блендером до однорідності, дайте масі остыть.

3. У склянку насипте колотий лід, зверху налийте шоколад з молоком, потім апельсиновий сік і каву. Подавайте відразу, перемішайте після подачі. Цей напій також можна подавати в гарячому виде.