Домашня настоянка на мандаринах на горілці

Як смачно зробити Домашню настоянку на мандаринах на горілці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Потрібні дуже стиглі соковиті мандарини, краще використовувати лише соснові голки, а не гілку. На смак міцно, так як не використовується сироп і мало цукру, сосновий смак віддалено відчувається. Цікавий рецепт 😇.

Інгредієнти

мандарини — 6 шт (250 гр)
соснові голки — 5 гр
цукор — 3 ст. л. (регулюйте на свій смак)
горілка — 500 мл

Домашня настоянка на мандаринах на горілці покроковий рецепт

1. Зняти цедру мандаринів, по можливості без альбедо (біла прошарок між цедрою і м’якоттю). Очистити від білих волокон і косточек.
2. Додати в банку мандарини, цедру, цукор, голки і залити горілкою. Прибрати в темне місце при кімнатній температурі на 7 днів ( в ідеалі).

3. Процідити через сито і марлю) через 7 днів і подавати настоянку охолодженої. При випаданні осаду процідити повторно!