Глінтвейн з апельсином і корицею

Як смачно зробити Глінтвейн з апельсином і корицею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Взимку особливо затишно, тому що ввечері можна посидіти, подивитися улюблені фільми і зварити найсмачніший глінтвейн. Я роблю безалкогольний, але ви можете змінити лише один інгредієнт і вийде «веселенький».

Інгредієнти

1 л гранатового соку без цукру (червоне вино напівсухе)
1 апельсин
1 лимон
6-8 бутонів гвоздики
5 квіточок бадьяна
5 паличок кориці (можна додати трохи меленої)
3 насіння кардамону

Глінтвейн з апельсином і корицею покроковий рецепт

1. Нагріваємо сік або вино в сотейнику. Не до кипіння! Приблизно до 50 градусов.
2. Апельсини і лимон нарізаємо слайсами Викладаємо всі компоненти в сік або вино і нагріваємо до 80 градусов.

3. Накриваємо кришкою і залишаємо на 10-15 хвилин настоятися. Подаємо в красивих високих келихах. Приємного вечера!