Напій колд брю каву вдома

Як зробити Напій колд брю каву вдома простий рецепт. Ви коли-небудь пробували coldbrew? Це неймовірно енергійний холодний кави, який ще можна довго зберігати.

Він заварюється в холодній воді і містить багато кофеїну. Він майже в два рази більше підбадьорливий, ніж охолоджений фільтрової кави і відрізняється від нього за хімічним складом.
Особливості:
▪️Мало кислот, масел, мінералів і солей
▪️Багато кофеїну, таніну і цукрів

Інгредієнти

Пропорції для cold brew:
☕ 7 гр кави на 100 гр води

Напій колд брю каву вдома покроковий рецепт

1. Для методу cold brew краще брати зерна світлої обжарювання (під фільтр) так ми отримаємо більш збалансований смак. Помел великий. Ми заварювали у френч-пресі. ⠀

2. Метод: заливаємо каву холодною водою по колу, щоб не було грудочок і все було покрито водою. Якщо вода буде тепла, зміниться хімічний склад кави. Наполягаємо в холодильнику 24 години. ⠀

3. проціджуємо Після кави і розливаємо по пляшках. Якщо залишити кави у френч-пресі, він продовжить заварюється. ⠀ Подаємо з льодом + можна додати вершків і виходить класний момент 😘👌

Відео рецепт 👇