Морквяні кекси капкейки з кремовими шапочками

Як смачно зробити Морквяні кекси капкейки з кремовими шапочками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Я просто збиралася пекти кекси…. А адже сьогодні такий неймовірний день нашої країни, що захотілося зробити їх святковими! Ви можете робити і з кремом та без – вони і просто кексами неймовірно смачні. Волога текстура, пряні, з горішками. Будете в захваті! Обіцяю!

Інгредієнти

Знадобиться на 10-12 штук:

2 яйця
180 г цукру
150 г вершкового масла
250 г моркви, натерти на дрібній тертці
50 р волоських горіхів, подрібнити
Цедра 1-го апельсина
0,5 ч. л кориці
0,5 ч. л імбиру
1/4 ч. л мускатного горіха
200 р борошна
2 ч. л розпушувача
Щіпка солі

Для крему:
400 г вершкового сиру
150 г вершків 33-36%
50 г м’якого вершкового масла
70 г цукрової пудри
1 ч. л ванільного екстракту

Морквяні кекси капкейки з кремовими шапочками покроковий рецепт

1. Яйця збити з цукром і дрібкою солі в пишну білу масу. ⠀ Додати розтоплене вершкове масло і ще раз збити. ⠀ Додати моркву, горіхи, цедру апельсина і перемішати лопаткою. ⠀

2. Всипати борошно з розпушувачем і спеціями. Перемішати. ⠀ Розкласти тісто у форми на 2/3 висоти і випікати при 180С 25 хв. Остудити. ⠀

3. Для крему змішати всі складові і збити в пишну масу. ⠀ Перекласти крем у кондитерський мішок і відсадити на кекси шапочками. ⠀ Прикрасити за желанию.

Відео рецепт 👇