Морквяний пиріг з сирним кремом

Як зробити Морквяний пиріг з сирним кремом рецепт в духовці. Складно передати яку любов я відчуваю до випічці з морквою🥕🥕🥕 Ніжна текстура, приголомшливий аромат і без зайвих шкідливостей, при цьому дуже поживний.

Інгредієнти

Бісквіт;
– морква 200 гр.,
– борошно цільнозернові 150 гр.,
– яйце куряче 3 шт.,
– розпушувач 1,5 ч. ложки,
– сіль щіпка,
– підсолоджувач на ваш смак (у мене 1,5 ст. ложки сиропу агави),
– кориця 1,5 ч. ложки,
– курага та родзинки 50 гр,
– олія рослинна 50 мл

Сирний крем;
– м’який сир 180 гр.,
– ванільний екстракт/цукор 1 ч. ложка,
– підсолоджувач на ваш смак.
– желатин 1 ч. ложки + 4 ч. ложки води.

Морквяний пиріг з сирним кремом покроковий рецепт

1. Моркву подрібнюємо на дрібній тертці, додаємо яйця і масло, добре збиваємо міксером. Додаємо підсолоджувач, сіль і корицю. Знову збиваємо. Вводимо борошно, розпушувач і дрібно нарізану курагу.
2. Випікаємо при 180°С до проби на суху шпажку, зазвичай виходить 20-25 хв. Готовий пиріг залишаємо остигати. Желатин розвести водою і розтоплюємо на водяній бане.

3. Сир разом з ваніллю та підсолоджувачем збиваємо наскільки це можливо, вводимо желатин. Наносимо крем на остиглий пиріг і відправляємо в холодильник на 2-3 години. (Візерунки я зробила дитячим морквяним пюре).