Морквяний торт з лимонним курдом і сметанним кремом

Як смачно зробити Морквяний торт з лимонним курдом і сметанним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для бісквіта:
Яйця-4шт
Цукор-150г
Борошно-100г
Крохмаль -20гр
Розпушувач-20гр
Морква терта -150гр
Соняшникова олія-30мл
Цедра одного апельсина

Апельсиновий курд:
В каструлі з товстим дном змішуємо:
2 жовтки
сік двох апельсинів
60 гр цукру
30г вершкового масла
6 гр кукурудзяного крохмалю

Сметанний крем:
300 гр. сметани 20%
100гр цукрової пудри (орієнтуйтеся за смаком)
Сік половини лимона

Морквяний торт з лимонним курдом і сметанним кремом покроковий рецепт

1. Для бісквіта:
Збиваємо яйця з цукром в пишну масу, додаємо терту моркву, олію і всі сухі інгредієнти. Я випікала на деку і потім вирізала бісквіти формою 16 див. Можна випекти в круглій форме.
2. Апельсиновий курд:
Ставимо на вогонь і уварюємо до густого стану, прибираємо в холодильник.

3. Сметанний крем:
Змішуємо сметану з цукром. Інтенсивно збиваємо тонкою цівкою вливаємо сік лимона, завдяки цьому крем загустеет.

4. Збираємо торт і прибираємо не на довго в холодильник. Завдяки тому, що дуже ніжний бісквіт, а крем сметанний – йому не знадобиться довго пропитываться.

Відео рецепт 👇