Морський жюльєн з лососем, мідії, креветки, кальмари і сиром

Як зробити Морський жюльєн з лососем, мідії, креветки, кальмари і сиром рецепт простий.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 р
* Білки 16,38 р
* Жири 7,29 р
* Вуглеводи 2,55 р
* 145 ккал

Лосось 200 г
Мідії 150 р
Креветки 200 г
Кальмар 200 р
Сир пармезан 100 г
Цибуля ріпчаста 1 головка
Конкильони 30 шт.
Вершки 10% 100 г

Морський жюльєн з лососем, мідій, креветок, кальмарами і сиром покроковий рецепт

1. Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками і прихоплює на сухій сковороді. Всі продукти треба почистити і добре промити. Кальмари, лосось порізати соломкою, креветки і мідії на дві частини. До цибулі вливаємо вершки. Чекаємо, поки вони закиплять, й додаємо всі морепродукти. Тушкуємо все ще 5 хвилин з моменту закипания.
2. Дістаємо з соусу всі морепродукти (соус нам ще знадобиться) і фаршируємо їм конкильони, відварені до напівготовності, откинутые на друшляк і трохи остиглі. Ложечкою начиняємо кожну мушлю. На деко стелимо лист пергаменту і на нього фаршировані конкильони.
3. Поливаємо все вершковим соусом, в якому ми готували морепродукти і “вкриваючи” тертим сиром. Відправляємо все в розігріту духовку на 10 хвилин. І Приємного апетиту ✌🏻 Сподіваюся рецепт сподобається, він хороший і як блюдо на кожен день і як «святковий варіант».