М’ясний рулет з яловичини, курки, грибів і сиру простий рецепт.
Інгредієнти
Яловичина – 850 гр
Фарш курячий – 650 гр
Печериці – 400 гр
Цибуля ріпчаста – 50 гр
Морква – 50 гр
Сир – 100 гр
Соєвий соус
М’ясний рулет з яловичини, курки, грибів і сиру покроковий рецепт
1. Обсмажуємо печериці з цибулею до готовності. Заправляємо 2 види фаршу, додаємо сіль і перець Треба розстелити фольгу і починаємо викладати першим шаром яловичий фарш.
2. Другим шаром обсмажені шампіньйони. Потім шар курячого фаршу. Все це поливаємо соєвим соусом і додаємо моркву і сыр.
3. Збираємо наш рулет з допомогою фольги і відправляємо в духовку на 1-1.5 години при 180-200 градусах. Готово! Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇