М’ясо по французьки з свинини в духовці з сиром, помідорами та цибулею простий рецепт.
Інгредієнти
-Свиняча шия – 1 кг
-Цибуля – 1 шт
-Гірчиця – 1 ст л
-Сметана – 1 ст л
-Картопля – 3 шт.
-Сир – 100 гр
-Помідор – 1 шт
М’ясо по французьки з свинини в духовці з сиром, помідорами та цибулею покроковий рецепт
1. На рослинному маслі обсмажуємо м’ясо з двох боків до рум’яного кольору, солимо, перчимо. Закидаємо до нього цибулю, тримаємо на вогні ще кілька хвилин (якщо немає сковороди зі знімною ручкою, перекладаємо в деко).
2. Змішуємо гірчицю зі сметанкою і змащуємо м’ясо, зверху кладемо помідори. Змішуємо сир з натертим картоплею і накриваємо наше мясо.
3. Знімаю ручці і відправляю в духовку при 180 гр на 1 час.
4. Хрустка шапочка, ніжне м’ясо, ти обов’язково повинен спробувати!
Відео рецепт 👇