Печінкові котлети з яловичої печінки і сала на сковороді

найсмачніші печінкові котлетки!👍🏻💣 Сподобаються навіть тим,хто не любить печінку.🔥 Виходять ніжними, соковитими і дуже смачними!😋 Як зробити Печінкові котлети з яловичої печінки і сала на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

✅Печінка-600 г (у мене яловича)
✅Сало-150 г
✅Манна крупа-4-5 ст. л.
✅Яйце-1 шт.
✅Сіль-1 ч. л.
✅Перець-0,5 ч. л.
✅Цибуля – 1-2 шт.

Печінкові котлети з яловичої печінки і сала на сковороді покроковий рецепт

1. Печінка очистити від плівок і пропустити через м’ясорубку разом із салом. Додати сіль, перець, манну крупу і залишити на 30 мин.
2. Дрібно нарізати цибулю і обсмажити на рослинному маслі. Додати до печінки. Додати яйце і добре перемішати фарш.
3. Обсмажити котлетки на міксі вершкового і рослинного масел.