Домашня лазанья з фаршем та сиром з соусом бешамель в духовці

Як смачно зробити домашню лазанью з фаршем та сиром з соусом бешамель в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Вкусый вечерю! Лазанья!

Інгредієнти

Інгредієнти для начинки:
🍖Яловичий фарш-500 гр.
🧅Цибуля-1 великий
🥕Морква-1 велика
🧄Часник-2 зубчики
▪️Раститеное масло для смаження
▪️Спеції : сванская сіль, паприка, сіль.
🍅Томатна паста
💦Вода 300 мл

+лазанья (листи)

Соус бешамель:
100 гр. вершкове масло
Борошно -6 ст. л.
Молоко -800 мл
Мускатний горіх, чорний перець, сіль.
Сир – 60 гр. (у мене галландский)

+Сир для 200-250 гр. для верхнього шару лазаньї
Та фольга.

Домашня лазанья з фаршем та сиром з соусом бешамель в духовці покроковий рецепт

1. Обсмажуємо цибулю з морквою! Додаємо часник + 1 ст. л томатної пасти! У воді розвести 3 ст. л томатної пасти і влити до м’яса. Додаємо спеції і готуємо до готовності!

2. Соус бешамель:
Розтопити масло, додати борошно і добре перемішати! Потроху вливаємо молоко і перемішуємо (маса буде густіти). Додаємо терный сир, перемішати і вимикаємо!

3. Відправляємо в духовку при 180 С на 25 хвилин (накрити фольгою), потім зняти фольгу і ще 15-20 хвилин готувати! Приємного апетиту ❤️

Відео рецепт 👇