Як зробити М’ясо по кремлівськи з яловичини дуже смачне рецепт простий. Швидше зберігайте рецепт 😍⠀
Інгредієнти
■ 1 кг яловичини⠀
■ 400 г цибулі⠀
■ 100 мл води ⠀
■ 3-4 зубчики часнику ⠀
■ 100 г вершкового масла⠀
■ 1 год л оцту 9%⠀
■ сіль, перець, лавровий лист, чорний перець за смаком⠀
■ 1 ч л цукру
М’ясо по кремлівськи з яловичини дуже смачне покроковий рецепт
1. М’ясо нарізати крупно. Викласти на дно каструлі, змащеній олією. Додати воду.
2. Поверх м’яса викласти дрібно нарізану цибулю і зверху шматочки вершкового масла. Тушкувати під кришкою годину на вогні нижче середнього. ⠀
3. Додати спеції, оцет, подрібнений часник і тушкувати ще 1-1,5 години до м’якості мяса.
Відео рецепт 👇