Мясо в каструлі Буженина без духовки

М’ясо в каструлі Буженина без духовки простий рецепт. Я ПОКАЖУ, ЯК МОЖНА ПРИГОТУВАТИ СОКОВИТЕ М’ЯСО БЕЗ ДУХОВКИ.

Інгредієнти

Свиняча шия – 1 кг
Часник – 5 зубчиків
Лавровий лист – 2 шт
Сіль, чорний перець – по 1 ч. л.

М’ясо в каструлі Буженина без духовки покроковий рецепт

1. У мисці змішати сіль, чорний перець і лавровий лист. Нарізати часник. Свинячу шию промити і обсушити. Зробити надрізи і проверніть ножом.

2. Часник вмочити у спеції. Вставте часник зі спеціями. У сковороду налити олію. Обсмажити м’ясо з усіх боків на сильному вогні. М’ясо перекласти в кастрюлю.

3. Залити гарячою водою. Зробити мінімальний вогонь. Варити 1,5 – 2 години. Дати охолонути в бульйоні і прибрати в холодильник. Буженина готова. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇